Video: Joose Antonen selitti viime viikon koomista tapahtumaa: ”Ojamäki kysy, että kai määki saan”

Joose Antonen ilves kivet liigan - pallomeri.net

Tapparan ja Ilveksen välisessä ottelussa nähtiin viime viikonloppuna hauska hetki, kun Ilveksen Joose Antonen jakoi vaihtoaitiosta niin sanotusti ”kiviä” myös vastustajalle.

Ilveksen vaihtoaition edessä oli pienimuotoinen nujakka, kun penkillä istunut Antonen päätti antaa joukkuetoveri Eemeli Suomelle tsempit, ja keltapaidat löivätkin nyrkit yhteen.

Hetken kuluttua jostain kehiin tuli kuitenkin myös Tapparan Niko Ojamäen nyrkki – ja Antonen antoi rehtinä miehenä myös tälle ”kivet”. Tilanne nauratti kovasti sosiaalisen median puolella – ja myös me uutisoimme veljellisestä eleestä.

Nyt Antonen pääsi Telian haastattelussa selventämään, mistä viime viikon tapahtumissa oli kyse.

– Se ei nyt ollut ainakaan millään tapaa sovittu juttu. Siinä oli semmonen laitakähinä ja itse istuin penkillä. Suomi siinä nojaili laitaa vasten ja ajattelin, että ”no, annetaan Supolle kivet”, Antonen sanaili.

– Ja sitten Ojamäki sieltä – hänet tunnenkin hyvin – ni kysy, että ”kai määki saan” ja sitten mä olin, että no ”ilman muuta sää saat”. Se oli ihan hyvää sellasta urheiluhenkeä, Antonen veisteli Tampereen murteellaan.

Joose Antonen oli reilu jätkä:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Telian Liiga-Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,