Video: Örebron Joonas Rask veti huvittavat pultit vaihtopenkillä – juomapullo ja roskakori saivat huutia

Joonas Rask Örebro / Pallomeri.net

Örebron Joonas Rask kävi kuumana lauottuaan avopaikasta tolppaan ja purki kiukkuaan juomapulloon sekä roskakoriin.

Örebro voitti HV-71:n kotonaan maalein 5-2 lauantain SHL-kierroksella, mutta pelin tuoksinassa nähtiin hetki, jolloin Örebron Joonas Rask oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen.

Hänellä oli toisen erän lopussa paikka viedä Örebro 3-2-johtoon, mutta tyhjän maalin eteen päässyt Rask ampui tolppaan. Tilannetta tarkasteltiin videolta, eikä kiekko luonnollisestikaan käynyt maalissa.

Mainos alkaa

Tuomari näytti, että peliä jatkettaisiin normaalisti, mutta tämä ei käynyt Raskille. Hän kävi vaihtopenkillä erittäin kuumana ja mitä ilmeisemmin protestoi sitä, ettei tilanteesta tuomittu HV:lle rangaistusta.

HV:n puolustaja oli toki Raskin iholla ja Rask menetti tilanteessa tasapainonsa, mutta videon perusteella puolustaja ei tee tilanteessa mitään väärää.

Rask menetti malttinsa totaalisesti ja heitti ensin juomapullonsa voimalla lattiaan. Seuraavalla pelikatkolla ottelun tv-lähetyksessä näytettiin, että Rask oli jatkanut huvittavan näköistä riehumistaan antamalla kyytiä vaihtoaition roskakorille.

Rask pääsi lopulta juhlimaan maalia ottelun viimeisellä minuutilla, kun hän sai kunnian naulata loppulukemat tyhjään HV:n pönttöön.

Joonas Rask pärähtää huvittavasti vaihtopenkillä:

Katso myös: Video: New Jerseyn harjoitusleirillä kiehahti – P.K. Subban ja Miles Wood ottivat miespainin


Joukkueet: