Joonas Nättinen antoi ovelan namupassin KHL:ssä – vastustajat hämääntyivät täysin

Joonas Nättinen Severstal Tsherepovets

Severstal Tsherepovetsin Joonas Nättinen teki niin huikean esityön, että vastustajan maalivahti ja puolustajat hämääntyivät täysin.

Traktor Tsheljabinsk möyhensi Severstal Tsherepovetsin torstain KHL-kierroksella takoen taululle rumat 6-1-lukemat. Severstalin ainoa maali oli laiha lohtu, mutta ainakin maali oli kaunis.

Maali syntyi heti toisen erän alussa, kun Severstalin Joonas Nättinen uunotti Traktorin veskaria ja pakkeja huolella, mutta teki sen varsin eleettömästi. Nättinen näet vei kiekon Traktorin maalin taakse ja katsoi suuntaan, jonne kiekkoa kuljetti odottaen oikeaa hetkeä.

Hetki koitti, kun maalivahti käänsi päänsä kohti Nättisen kulkusuuntaa. Samalla hetkellä Nättinen antoi syötön toiseen suuntaan suoraan Kirill Pilipenkon lapaan. Pilipenko niittasikin kiekon tyhjään pussiin ohi täysin hölmistyneen maalivahdin.

Tällä maalilla Severstal tasoitti lukemiksi 1-1, mutta sen lähempänä voittoa joukkue ei koko iltana käynyt, vaan Traktor meni menojaan.

Joonas Nättinen tekee todella ovela esityön Kirill Pilipenkon maaliin:

Tsekkaa myös: MTV Urheilu: HIFK oli lähellä järjetöntä kaappausta – Connor McDavidin nimi oli jo paperissa ja siirto sovittuna


Joukkueet: