Video: Joonas Korpisalo venyi ja paukkui – kruununa käsittämätön mailatorjunta

Joonas Korpisalo Columbus Blue Jackets / Pallomeri.net

Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo oli isossa roolissa joukkueensa voitossa. Illan kruunasi uskomaton mailatorjunta.

Carolina Hurricanes joutui nöyrtymään kotijäällään Columbus Blue Jacketsille, kun sinitakit repivät matkaansa niukan voiton maalein 3-2.

Yksi Columbuksen sankareista oli maalivahti Joonas Korpisalo, joka kykeni ottamaan jopa mahdottomilta näyttäneitä torjuntoja. Illan kruunu tuli ottelun toisessa erässä juuri tällaisessa tilanteessa.

Mainos alkaa

Columbus oli hieman erän puolivälin jälkeen tappiolla maalein 2-1, kun Carolinan Warren Foegele sai takatolpalle aivan unelmapaikan. Edessä oli vain tyhjää maalia ja Foegelen piti vain putata kiekko tyhjään rysään.

Tai niinhän hän luuli. Korpisalo oli kuitenkin vahvasti eri mieltä ja venytti mailansa kiekon tielle pelastaen täysin varmalta näyttäneen maalipaikan.

Torjuntaa voi huolettaa pitää ainakin jonkinasteisena käännekohtana, sillä tämän jälkeen Carolina ei kiekkoa Korpisalon taakse enää saanut ja Columbus tasoitti pelin toisen erän lopussa painellen lopulta ohi keskipitkän kaavan kautta, eli jatkoajalla, kun Seth Jones ratkaisi pelin ajassa 64:09.

Joonas Korpisalo tekee uskomattoman pelastuksen mailallaan:

Katso myös: Video: Mikko Rantanen taituroi huiman osuman – vietti 4 tehopisteen iltaa


Pelaajat:
Joukkueet: