Video: Joonas Korpisalo sai penkkikomennuksen – valmentaja kyllästyi jatkuvaan riehumiseen

Video: Joonas Korpisalo sai penkkikomennuksen – valmentaja kyllästyi jatkuvaan riehumiseen

Urheilusivusto The Athelticin mukaan maalivahti Joonas Korpisalo seuraa tämän viikon otteluita penkin puolelta raivonpurkaustensa takia.

Columbus Blue Jacketsin maalivahti Joonas Korpisalolle annettiin käsky mennä luukkuvahdiksi ottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Verkkolehti The Athleticin mukaan Korpisalon penkkikomennus ei ole normaalia rotaatiota, vaan kurinpidollinen toimenpide.

Päävalmentaja John Tortorella on kyllästynyt Korpisalon tapaan purkaa raivoaan takaiskumaalien jälkeen mäiskimällä mailaansa maalin ylärimaa vasten. Blue Jacketsin sisällä tapa nähdään lehden mukaan joukkuetta halventavana ja syytöksenä kenttäpelaajia kohtaan.

Korpisalo itse on medialle antamissaan lausunnoissa painottanut, ettei kyse ole lainkaan siitä, että hän kiukuttelisi joukkueelle, vaan hänen mukaansa kyse on siitä, että hän pelaa korkealla tunnetasolla ja sadattelee itseään tai tilanteessa käynyttä huonoa tuuria.

Tortorella oli puuttunut asiaan lokakuun lopussa pelatun Philadelphia Flyers -ottelun jälkeen. Korpisalo pyysi tuolloin käytöstään joukkueelta anteeksi ja Tortorella ilmoitti, ettei tapaus tule toistumaan. Viime perjantain ottelussa Coloradoa vastaan Korpisalo tuittuili jälleen takaiskumaalin jälkeen ja nyt Tortorella otti kovemmat keinot käyttöön.

Siispä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelatun pelin Montrealia vastaan aloitti latvialainen Elvis Merzlikins, jonka oli tarkoitus viettää kuluva viikko Blue Jacketsin farmijoukkueen kanssa.

Joonas Korpisalo lyö ylärimaan ottelussa Philadelphiaa vastaan:

Korpisalo menettää malttiaan Colorado-ottelussa:

Katso myös: David Pastrnak kiskaisi maalin hävyttömällä no-look -laukauksella

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut