Video: Joonas Kemppainen viimeisteli käsittämättömän tuurimaalin – Juuso Hietanen katsoi aitiopaikalta

Joonas Kemppainen SKA / Pallomeri.net

SKA Pietarin Joonas Kemppainen sai kunnian tehdä 4. puolivälierän voittomaalin. Paikka aukesi huikeiden pomppujen kautta.

Moskovan Dynamo joutui kuilun partaalle KHL:n puolivälierissä, kun SKA Pietari kairasi neljännestä puolivälierästä vierasvoiton maalein 3-1 ja pisti samalla ottelusarjan myös samoihin lukemiin.

Ottelun voittomaali syntyi varsin erikoiseen tyyliin ja maalin teki SKA:n Joonas Kemppainen. Maali syntyi toisen erän loppupuolella, kun SKA pelasi ylivoimalla.

Mainos alkaa:

SKA:n Anton Burdasov sai kiekon oikeaan laitaan ja yritti ampua sitä takakulmaan. Veto osui kyllä kulmaan, mutta ei siihen kulmaan mihin Burdasov tähtäsi, vaan kaukalon kulmaan. Siitä kiekko osui kulmassa seisseen päätuomarin luistimeen, josta kiekko kimmahti täydellisesti maalin eteen.

Näin Kemppaiselle tuli valtavalla tuurilla aivan tyhjä maali eteen, eikä hän erehtynyt saati ujostellut, vaan pisti kiekon tyynesti koppaan. Dynamo-pakki Juuso Hietasella oli myös kunnia ihailla tämän käsittämättömän maalin syntyä aivan aitiopaikoilta.

Joonas Kemppainen puttaa voittomaalin koppaan jäätävän tuuripompun ansiosta:

Katso myös: Video: Ducks-vahti Ryan Miller tumpeloi koomisesti – lahjoitti Wildille voittomaalin


Pelaajat:
Joukkueet: ,