Video: Joonas Donskoi iski voittomaalin! – Colorado Avalanche kesälomille

Video: Joonas Donskoi iski voittomaalin! – Colorado Avalanche kesälomille

San Jose Sharks jyräsi Läntisen konferenssin finaaleihin, kun Colorado Avalanche kaatui ottelusarjan seiskapelissä lukemin 3-2. Matsin voittomaalista vastasi Joonas Donskoi.

Sharks tuli otteluun vahvasti. Joe Pavelski avasi kotijoukkueen maalinteon vajaan kuuden minuutin kohdalla ja erän puolivälin jälkeen Tomas Hertl lisäsi johdon jo kahteen.

Erää oli jäljellä vain 7 sekuntia, kun Mikko Rantanen pääsi ohjaamaan Samuel Girardin viivavedon verkon perukoille ja tilanne muuttui 2-1:een.

Toinen erä oli ehtinyt vanhentua 8 minuuttia, kun Gabriel Landeskog tasoitti numerot 2-2:een. Sharks kuitenkin haastoi tilanteen paitsiona – ja tämä haasto myös meni läpi.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Brent Burns heitti kiekon hyökkysalueella ristikulmaan, josta sen otti haltuunsa Joonas Donskoi. Suomalaishyökkääjä kiersi maalin ja tinttasi etukulmasta terävän rannelaukauksen sisään. Maali oli Donskoille pudotuspelikevään ensimmäinen.

Colorado pääsi kolmannen erän alussa vielä maalin päähän Tyson Jostin osumalla, mutta sen lähemmäs ei vierailijoiden kiri riittänyt ja Sharks vei voiton lukemin 3-2. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Läntisen konferenssin finaaleissa Sharksin vastustajaksi asettuu St. Louis Blues.

Joonas Donskoi iski ottelun voittomaalin:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Hockey Dailyn Twitter-tililtä.

Kevään ratkaisupelit suorana lähetyksenä välittää Viaplay.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut