Video: Joonas Donskoi oli ilmiliekeissä – voittomaali ja tehot 2+2

Video: Joonas Donskoi oli ilmiliekeissä – voittomaali ja tehot 2+2

Coloradon Joonas Donskoi nousi parrasvaloihin ottelussa Chicagoa vastaan hurjastelemalla tehot 2+2. Donskoi vastasi myös ottelun voittomaalista. 

Colorado Avalanche teki selvää jälkeä kotiottelussaan Chicago Blackhawksia vastaan, kun Joonas Donskoin, Nathan MacKinnonin ja Mikko Rantasen muodostama ykkösketju pisti todellisen ilotulituksen pystyyn.

Ottelu päättyi Avalanchen hyväksi peräti 7-3, kun Donskoi niittasi tehot 2+2, MacKinnon 1+2 ja kaukaloon loukkaantumisen jälkeen palannut Rantanen puolestaan tehot 1+3.

Donskoi antoi avauserässä kakkossyötön MacKinnonin tekemään maaliin ja otti tahtipuikkoa itselleen toisessa erässä. Avalanchen Ryan Graves lähti kiekonriiston jälkeen vastaiskuun ja Donskoi polki mukaan. Graves antoi Donskoille syötön herkkupaikkaan ja Donskoi sai vapaasti painella maalille. Donskoi viimeisteli illan ensimmäisensä ja lopulta voittomaaliksi jääneen osuman taitavalla nostolla yläpesään.

Donskoi oli seuraavaksi mukana juonimassa Rantasen tekemää maalia ja pääsi itse maalaamaan vielä toistamiseen. Tällä kertaa MacKinnon tarjoili juuri oikealla hetkellä itsensä vapaaksi alueen keskustaan pelanneelle Donskoille vetopaikan, eikä hän erehtynyt, vaan naulasi kiekon ohi Chicago-vahti Corey Crawfordin.

Joonas Donskoi tekee ottelun voittomaalin:

Donskoin toinen osuma:

Katso myös: Video: Rasmus Ristolainen veivasi komean häkin – röyhkeä ajo maalille palkittiin

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut