Jatkoaika: TPS sai tarpeekseen – Jonne Virtanen uhmannut sääntöjä jo vuosien ajan

Jonne Virtanen Sport

Jatkoaika uutisoi, että TPS:n hyllyttämä Jonne Virtanen on saamassa lähtöpassit rikottuaan useaan otteeseen seuran käyttäytymissääntöjä.

Jääkiekkoon erikoistunut verkkolehti Jatkoaika uutisoi, että TPS:n hyllyttämäksi joutunut hyökkääjä Jonne Virtanen on saamassa kenkää seurasta rikottuaan käyttäytymissääntöjä useaan otteeseen.

Jutussa mainitaan erityisesti neljä tapausta, eli vuosien 2017 ja 2018 kannattajaristeilyt, Virtasen vuonna 2018 saama sakko nuuskan ostamisesta, joka johti seuran sisäiseen selvitykseen sekä viime kevään alastonkuvakohu.

Yhteenkään tapaukseen ei liity väkivaltaa, mutta kannattajaristeilyillä Virtanen on Jatkoajan tietojen mukaan herättänyt pahaa verta juomalla itsensä tiedottomaan tilaan. Samasta oli kyse myös viime keväänä, jolloin anniskeluravintolaan alasti sammuneesta Virtasesta otettu kuva levisi internetissä ja tuli julkisuuteen. TPS ei ottanut asiaan julkisesti kantaa, mutta Jatkoajan tietojen mukaan tapausta ei seuran sisällä katsottu hyvällä.

Jatkoajan tietojen mukaan viimeinen niitti oli toissa viikonlopun Tanskan pelimatka. Matkan viimeisenä iltana järjestettiin joukkueen kaudenaloittajaiset, jotka johtivat aiemmin uutisoituun paluulennon sanaharkkaan päävalmentaja Kalle Kaskisen kanssa. Jutussa kerrotaan myös, että Kaskisen ja Virtasen keskinäiset välit olisivat olleet jo tovin verran koetuksella. Virtanen on kyseenalaistanut valmentajansa ratkaisut ja Kaskinen puolestaan on kokenut pelaajansa käyttäytymisen ongelmalliseksi.

Tämä kaikki on nyt johtamassa sopimuksen purkamiseen, josta seuran sekä Virtasen edustajat neuvottelevat parhaillaan. Tämä voi tapahtua kahdella tavalla. Joko työntekijän katsotaan rikkoneen sopimusehtoja tai työnantaja maksaa neuvoteltavan rahasumman työntekijälle siitä, että sopimus mitätöidään.


Pelaajat:
Joukkueet: