Jonne Virtanen kertoi potkuistaan – TPS:ltä lyhytsanainen vastine hetkeä myöhemmin

Jonne Virtanen kertoi potkuistaan – TPS:ltä lyhytsanainen vastine hetkeä myöhemmin

Kuten aiemmin uutisoimme, Jonne Virtanen avasi sanaisen arkkunsa Twitterissä ja kertoi saaneensa potkut TPS:stä. Samalla hän toi julki myös oman näkemyksensä irtisanomisen taustoista.

Virtasen mukaan potkuista oli päätetty seurajohdon kanssa käydyssä palaverissa 5. syyskuuta, mutta kun TPS:n suunnalta minkäänlaista julkista ulostuloa ei ollut näköpiirissä – ja kun aikaakin oli kulunut jo viikko ja tilanteen saama mediahuomio oli merkittävä – 31-vuotias hyökkääjä päätti kertoa asiasta itse.

Virtanen kertoo, että sopimuksen purkamisen syyksi oli ilmoitettu ”epäasiallinen käyttäytyminen ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä”.

– Tosiasiassa kyse on ollut siitä, että allekirjoittaneella on ollut edellisen illan rookie-illallisesta johtuen ns. dagen efter matkustuspäivänä, hän kirjoitti Twitterissä.

– Minusta tuntuu, että Tanskan-matkaa käytetään nyt vain ns. keppihevosena.

TPS julkisti oman vastineensa pikaisesti Virtasen ulostulon jälkeen, mutta sen anti jäi perus-jargonin tasolle.

– HC TPS on päättänyt Jonne Virtasen pelaajasopimuksen perustelluista ja harkituista syistä. HC TPS haluaa kiittää Jonne Virtasta yhteisistä vuosista ja toivottaa onnea sekä menestystä tulevaisuuteen, seuran verkkosivuillaan julkaisemassa ”tiedotteessa” muotoillaan.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut