Jonne Virtanen kertoi potkuistaan – TPS:ltä lyhytsanainen vastine hetkeä myöhemmin

Jonne Virtanen

Kuten aiemmin uutisoimme, Jonne Virtanen avasi sanaisen arkkunsa Twitterissä ja kertoi saaneensa potkut TPS:stä. Samalla hän toi julki myös oman näkemyksensä irtisanomisen taustoista.

Virtasen mukaan potkuista oli päätetty seurajohdon kanssa käydyssä palaverissa 5. syyskuuta, mutta kun TPS:n suunnalta minkäänlaista julkista ulostuloa ei ollut näköpiirissä – ja kun aikaakin oli kulunut jo viikko ja tilanteen saama mediahuomio oli merkittävä – 31-vuotias hyökkääjä päätti kertoa asiasta itse.

Virtanen kertoo, että sopimuksen purkamisen syyksi oli ilmoitettu ”epäasiallinen käyttäytyminen ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä”.

Mainos alkaa:

– Tosiasiassa kyse on ollut siitä, että allekirjoittaneella on ollut edellisen illan rookie-illallisesta johtuen ns. dagen efter matkustuspäivänä, hän kirjoitti Twitterissä.

– Minusta tuntuu, että Tanskan-matkaa käytetään nyt vain ns. keppihevosena.

TPS julkisti oman vastineensa pikaisesti Virtasen ulostulon jälkeen, mutta sen anti jäi perus-jargonin tasolle.

– HC TPS on päättänyt Jonne Virtasen pelaajasopimuksen perustelluista ja harkituista syistä. HC TPS haluaa kiittää Jonne Virtasta yhteisistä vuosista ja toivottaa onnea sekä menestystä tulevaisuuteen, seuran verkkosivuillaan julkaisemassa “tiedotteessa” muotoillaan.


Pelaajat:
Joukkueet: