HS: Jonne Virtanen sai tylyn ilmoituksen TPS:ltä – ”Palveluksia ei tarvita”

Jonne Virtanen

TPS tiedotti maanantaina, että Jonne Virtanen on hyllytetty toistaiseksi. Virtanen kertoo Helsingin Sanomille olevansa vapaa etsimään uuden seuran.

Turun Palloseura ilmoitti maanantaina yllättäen, että hyökkääjä Jonne Virtanen on hyllytetty toistaiseksi. Seuran edustajat ovat kieltäytyneet kommentoimasta asiaa.

Iltalehden saamien tietojen mukaan Virtanen olisi riidellyt päävalmentaja Kalle Kaskisen kanssa, kun joukkue oli lentämässä takaisin Suomeen Tanskan pelimatkaltaan.

Helsingin Sanomat puolestaan tavoitti Virtasen kommentoimaan tapausta. Virtanen kertoi saaneensa seuralta varsin tylyn ilmoituksen TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäeltä.

– Seura ilmoitti, ettei tarvitse tulla ja voi etsiä itselle uuden seuran, eikä palveluksia tarvita. Näin minulle on ilmoitettu, etten saa tulla toistaiseksi mihinkään joukkueen toimintaan. Kysyin, että onko minulla lupa etsiä uusia työnantaja ja kuulemma on, mutta en tiedä, mitä voi tästä sanoa, Virtanen kertoi lehdelle.

Virtanen teki syksyllä 2016 seuran kanssa pitkän jatkosopimuksen, jota on vielä kaksi vuotta jäljellä, joten tilanne on kaikkea muuta kuin mutkaton. Virtanen paljastaa HS:lle yllättyneensä ilmoituksesta, kun taustalla ei hänen mukaansa ole rikkeitä.

– Kyllä se aika yllätyksenä tuli, mutta ehkä jotain olen voinut aavistaa. Mun mielestäni mä olen pelannut hemmetin hyvin. Äijä on kunnossa. On tämä erikoinen minunkin mielestäni. Kai tämä selkiää, kun istuu alas ja keskustelee niin kuin aikuiset ihmiset, Virtanen toteaa.


Pelaajat:
Joukkueet: