TUTO-luotsi Jonne Virtanen poltti päreensä kunnolla – mesosi tuomarille, viskoi tavaraa jäälle ja lensi suihkuun

Jonne Virtanen TUTO

TUTO:n päävalmentaja Jonne Virtanen suuttui kunnolla tuomarille ottelussa IPK:ta vastaan ja sai riehumisestaan ulosajon.

TUTO:n päävalmentaja Jonne Virtanen ajettiin ulos lauantain Mestis-kierroksen kotiottelussa IPK:ta vastaan. Virtanen raivostui ottelun tuomaristolle, kun TUTO:n Turo Asplund passitettiin jäähylle TUTO:n ollessa tappiolla maalein 4-2.

Virtanen alkoi heitellä vaihtoaitiosta jäälle muun muassa käsipaperia ja juomapulloja. Virtanen sai tavaran heittämisestä toimihenkilön pelirangaistuksen sekä aiheutti samalla myös kahden minuutin joukkuerangaistuksen. Ennen poistumistaan pukukoppiin Virtanen nappasi pelaajansa kädestä mailan ja tempaisi sen rikki kaukalon laitaa vasten.

IPK pääsi tämän myötä kahden miehen ylivoimalle ja iski lopullisen niitin 5-2-maalilla. TUTO kavensi vielä loppulukemiksi 5-3. Virtasta odottaa tilanteesta joka tapauksessa toimintakielto. Mestis tiedotti ottelun jälkeen, että toimihenkilöille tuomitaan pelirangaistuksesta aina automaattinen kolmen ottelun mittainen toimintakielto, mutta jos Mestiksen kurinpito ottaa asian käsiteltäväkseen, voi kielto vielä pidentyä.

TUTO:n päävalmentaja Jonne Virtanen riehuu itselleen pelirangaistuksen:

Katso myös: Risto Dufva nauratti jälleen lehdistötilaisuudessa muistellessaan uransa ajokilometriä – “Se tuntuu päässä, mutta myös alapäässä”


Pelaajat:
Joukkueet: