Video: Jonne Virtanen revitteli C Moren haastattelussa – ”Olisi pitänyt kokeilla aiemmin raittiina olemista, niin olisi tilillä muutakin kuin katevarauksia”

Jonne Virtanen Vaasan Sport / Pallomeri.net

Vaasan Sportin Jonne Virtanen teki voittomaalin ja päätyi C Moren haastatteluun. Virtanen tykitteli faktaa pöytään varsin avoimesti.

Vaasan Sport kairasi jatkoajalla 1-0-voiton Tapparasta ja voittomaalin iski kokenut hyökkääjä Jonne Virtanen, joka kantoi ottelussa myös Sportin kultakypärää.

Virtanen kutsuttiin maalin ansiosta ottelun jälkeen C Moren haastatteluun, johon Virtanen saapui varsin rennolla ja avoimella otteella.

Ottelun selostaja Mika Saukkonen kysyi Virtaselta, että voiko Sportin voittoa kutsua työvoitoksi.

– Tämä oli meidän näköisemme voitto. Nämä ovat kaikkein parhaita, kun kaikkia muita v****taa…piip, harmittaa. Anteeksi, Virtanen tokaisi.

Sport pelaa Vaasan koronatilanteen vuoksi tällä hetkellä pelkästään vieraissa ja Saukkonen otti tämän seuraavaksi puheenaiheeksi.

– Ei ole vieraissa käyminen itselle suosikkiasia, Virtanen veisteli.

– En valita tästä. Hei, on hiukan nättiä päästä pelaamaan lätkää pitkästä aikaa! Pelataan sitten vaikka vieraissa. Totta kai olisi hienoa pelata kotona, mutta saadaan ainakin pelata, Virtanen jatkoi.

Saukkonen nosti haastattelussa esiin myös sen, että kultakypärä ei ole aiemmin juuri Virtasen kutreilla viihtynyt. Virtanen perusteli hyvää virettään tuttuun sanavalmiiseen tyyliinsä.

– Olisi varmaan pitänyt kokeilla tätä raittiina olemista aiemminkin, niin olisi tilillä muutakin kuin katevarauksia, Virtanen polkaisi.

Virtasen viime kausi alkoi TPS:n antamilla potkuilla ja jatkui siitä seuranneella oikeustaistelulla. Virtanen pelasi hetken aikaa Mestistä TUTO:ssa ennen siirtymistään Tanskan Herningiin. Tanskan reissulla Virtanen teki omien sanojensa mukaan elämänmuutoksen.

– Viime kausi oli aika värikäs, mutta sitten taas sain myös pelata paljon. Oikeastaan suurin oppi oli se, kun olin ihan yksikseni. Oikeastaan voi sanoa, että tuli ryypättyä niin paljon, ettei ole tarvinnut sen jälkeen ryypätä enää ollenkaan. Se homma meni loppuun ja nyt olen koittanut raittiina painaa menemään. Elämä maistuu aika nätiltä.

– Minulla on kotiasiat hyvin ja lätkä on kivaa, Virtanen tiivisti.

Jonne Virtanen C Moren haastattelussa tehtyään voittomaalin Tapparan reppuun:

Katso myös: Video: Kultakypärä Jonne Virtanen sooloili komean jatkoaikaratkaisun Tapparan verkkoon


Pelaajat:
Joukkueet: