Video: Joni Ortio kohelsi nolosti KHL:n playoffeissa – karmaiseva harhasyöttö suoraan Sergei Mozjakinin lapaan

Joni Ortio Barys Nur-Sultan / Pallomeri.net

Barys Nur-Sultanin maalivahti Joni Ortio nousi esiin väärällä tavalla KHL:n neljännesvälierissä, kun hän antoi karun harhasyötön.

KHL:n neljännesvälieräsarjassa Metallurg Magnitogorskille voiton 1-0 tappiolla oleva Barys Nur-Sultan onnistui tekemään avausmaalin toisessa pelissä, mutta kadotti johtonsa nololla tavalla.

Tässä esiin astui valitettavasti maalivahti Joni Ortio, jolle sattui paha moka. Ortiolla oli toki hyvät aikomukset, sillä Barys oli alivoimalla ja hänelle aukesi paikka purkaa.

Tällä kertaa vain kävi niin, että Ortio operoi hieman liian kovalla itseluottamuksella ja purku epäonnistui. Eikä vain epäonnistunut, sillä kiekko päätyi mahdollisimman väärään lapaan, eli Magnitogorskin supertähti Sergei Mozjakinille.

Saatuaan kiekon Mozjakin arvioi tilanteen nopeasti ja anto levityssyötön hyvään vetopaikkaan päässelle Andrej Nestrasilille, joka niittasi kiekon pömpeliin.

Ortion onneksi moka ei lopulta haitannut liikaa tahtia, sillä Barys kairasi pelistä jatkoaikavoiton maalein 2-1 ja tasoitti voitot yhteen.

Joni Ortio mokasi pahasti ja antoi jäätävän harhasyötön:

Katso myös: Video: Puun takaa päähän – Nathan MacKinnonin ottelu päättyi ennen aikojaan


Pelaajat:
Joukkueet: ,