Video: Joni Kauko höynäytti veskaria ovelalla tavalla – lisäaikamaali pelasti joukkueen kauden

Joni Kauko

Esbjergin Joni Kauko pelasti joukkueensa kauden sunnuntaina, kun suomalainen iski elintärkeän 2-1-voittomaalin lisäajan toisella minuutilla.

Esbjergillä oli suuret panokset sunnuntain Vejle-ottelussa, sillä joukkue taisteli kiivaasti paikasta ylempään loppusarjaan. Sarjajumbo Vejle laittoi isännät kuitenkin todella tiukille, sillä vierailijat siirtyivät ottelussa 1-0-johtoon 59. minuutilla.

Esbjerg kuittasi ottelun tasoihin hetkeä myöhemmin, kun Yuri Yakovenko onnistui maalinteossa. Tasapeli ei kuitenkaan riittänyt Esbjergille, sillä Bröndby, Nordsjaelland ja Aalborg olivat ottamassa omista otteluistaan täyttä pistepottia.

Isäntien mahdollisuudet heikkenivät entisestään 82. minuutilla, kun Esbjergin Lasha Parunashvili ajettiin kentältä suoralla punaisella.

Mainos alkaa

Esbjerg sai lopulta kaikkien värikkäiden vaiheiden jälkeen onnellisen lopun, kun suomalainen keskikenttäpelaaja höynäytti Vejle-veskaria pahemman kerran.

Kauko oli jäänyt taka-alalle odottamaan, että pudottaisiko Vejle-veskari pallon eteensä. Näin kävikin, kun Thomas Hagelskjaer lähti avaamaan peliä. Tässä vaiheessa suomalaispeluri iski väliin ja nappasi karkin pois tanskalaisveskarin nenän edestä.

Lopulta Kaukolla olikin helppo työ viimeistellä pallo sisään ja varmistaa Esbjergille pääsy Tanskan liigan ylempään loppusarjaan.

Joni Kauko iski Esbjergin kauden tärkeimmän maalin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: