NHL:ssä tärähti iso treidi – Joni Jurmon pelaajaoikeudet mukana diilissä

Elias Lindholm

Joni Jurmon pelaajaoikeudet vaihtoivat omistajaa, kun Vancouver Cancuks ja Calgary Flames ilmoittivat vaihtokaupoistaan keskiviikkona.

Calgary myi sentterinsä Elias Lindholmin Vancouveriin ja Vancouver puolestaan antoi vastineeksi Andrei Kuzmenkon sekä suomalaislupaus Joni Jurmon ja yhdysvaltalaisen Hunter Brzustewiczin pelaajaoikeudet.

Lisäksi Flamesin suuntaan liikkui ensimmäisen kierroksen varausvuoro tulevalle kesälle, sekä myös ehdollinen neljännen kierroksen varaus samaan draftiin.

Lindholm on tällä kaudella tehtaillut 49 otteluun pisteet 9+23=32. Viime kaudella Lindholm ylsi 60 pisteeseen ja edelliskaudella puolestaan 29-vuotias ruotsalaishyökkääjä puolestaan mätti runkosarjan 82 ottelussa yhtä monta pistettä (42+40). Lindholmin sopimus päättyy tulevana kesänä. Hänen kausikohtainen palkkansa on 4,8 miljoonaa dollaria.

21-vuotias Jurmo puolestaan aloitti tämän kauden Ilveksessä, mutta vastuun pienennyttyä puolustaja siirtyi KooKoon riveihin. Hän on Canucksin kolmannen kierroksen varaus kesän 2020 draftista.

Calgary ja Vancouver vaihtokaupoilla:

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen Calgary Flamesin X-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,