Kings-vahti Jonathan Quick joutui kiperään paikkaan – teki mielettömän tuplatorjunnan ilman räpylää

Jonathan Quick Los Angeles Kings

Los Angeles Kingsin konkarivahti Jonathan Quick nollasi Edmonton Oilersin ja otti muun muassa tuplatorjunnan ilman hanskaa.

Los Angeles Kings tasoitti voitot Edmonton Oilersia vastaan käytävässä ottelusarjassa voittamalla neljännen ottelun puhtaasti 4-0. Ottelun kiistaton tähti oli Kingsin kokenut veskari Jonathan Quick, joka oli huikeassa vireessä pysäyttäen aivan kaiken mahdollisen ja hieman mahdottomiakin paikkoja.

Viimeksi mainitusta saatiin erinomainen esimerkki toisen erän lopussa, kun Quickin räpylä putosi kädestä kesken Oilersin hyökkäyksen. Quick yritti napata hanskaa takaisin käteen, kun hän huomasi, että Oilers olikin saamassa maalipaikan.

Quick yritti torjua kiekkoa avoimella kämmenellään, mutta hänen onnekseen Kailer Yamamoton laukaus osui häntä olkapäähän. Quick joutui jatkamaan peliä, kun tuomaristo ei puhaltanut peliä poikki. Kiekko tuli hetkeä myöhemmin päädystä maalin edustalle suoraan Evander Kanen lapaan. Kane ei aikaillut, vaan ohjasi kiekon kohti yläpesää, mutta Quick oli nimensä mukaisesti nopea liikkeissään ja nappasi kudin kilvellä kiinni.

Jonathan Quick otti mahtavan tuplatorjunnan ilman räpylää:

Katso myös: Coloradon Darcy Kuemper loukkaantui karulla tavalla – vastustajan maila sujahti ristikosta läpi


Pelaajat:
Joukkueet: