Kingsin Jonathan Quick aneli tuomarilta pelikatkoa – avunhuudot menivät pitkään kuuroille korville

Jonathan Quick Los Angeles Kings / Pallomeri.net

Los Angeles Kingsin maalivahti Jonathan Quick joutui kinkkiseen paikkaan, kun hän ei meinannut saada millään herätettyä tuomarin huomiota.

Los Angeles Kings hävisi kotonaan Colorado Avalanchelle maalein 3-0 ja muutaman maalin lisäksi ottelu piti sisällään varsin koomisen tilanteen, kun Kings-vahti Jonathan Quickin maskin remmit aukesivat kesken pelin.

Tilanne toki olisi voinut muuttua vaaralliseksikin, mutta maski onneksi pysy Quickin päässä. Hän toki yritti heti viestittää päätuomarille tilanteestaan, mutta tuomari oli niin keskittynyt peliin, ettei kuullut Quickin huutoja saati huomannut hänen viuhtomistaan.

Joskus tuomareilla kestää hetki havahtua veskarin hätään, mutta tällä kertaa saatettiin tehdä ainakin epävirallinen ennätys. Quick joutui huutelemaan tuomarille minuutin verran ennen kuin tuomari vihdoin huomasi asian ja antoi Quickille hänen kaipaamansa huoltokatkon.

Quick joutui torjumaan kaksi erillistä hyökkäystä päässä pyörineellä maskilla, mutta onneksi erikoinen tilanne ei maksanut takaiskumaalia tai ehtinyt aiheuttaa Quickille sen suurempaa vaaraa.

Jonathan Quick huutaa tuomarilta pelikatkoa minuutin verran ennen kuin tuomari vihdoin hoksaa mistä on kyse:

Katso myös: Cole Caufield hurjana – maalasi kahdesti 8 sekunnin sisään


Pelaajat:
Joukkueet: