Video: Kingsin Jonathan Quick sukelsi todella räikeästi – Eetu Luostarinen passitettiin jäähylle

Jonathan Quick Los Angeles Kings / Pallomeri.net

Los Angeles Kingsin tähtivahti Jonathan Quick suoritti NHL-kauden härskeimmän sukelluksen ja sai tuomariston menemään miinaan.

Los Angeles Kings voitti Florida Panthersin maalein 4-1, mutta voitto sai toisen erän alussa hieman mustaa silmää, kun Kings-vahti Jonathan Quick päätti sikamaisesti vaikuttaa pelin kulkuun.

Panthers pelasi kiekkoa maalille ja Eetu Luostarinen säntäsi mahdollisen irtokiekon perään. Hän ajautui kamppailun tuoksinassa hieman Quickiä päin, eikä varmasti osannut varautua siihen, mitä tuleman piti.

Quick näet yhtäkkiä kellahti teatraalisesti selälleen kuin Luostarinen olisi jyrännyt hänen ylitseen. Quickin sukellus oli suorastaan roisi kuoleva joutsen, mutta vaikka tapahtumien todellinen kulku oli tv-kuvista katsottuna päivänselvää, oli tuomari Quickin kannalta juuri oikeassa kuvakulmassa.

Tuomari siis näki tilanteen Quickin härskin kellahduksen ansiosta niin, että Luostarinen olisi rikkonut tilanteessa Quickiä. Luostarinen näyttikin hyvin häkeltyneeltä, kun raitapaidat komensivat häntä jäähyaitiota kohti istumaan kaksiminuuttista maalivahdin estämisestä.

Jäähyn aikana Kings ei maalia tehnyt, mutta verkko heilui vain 17 sekuntia jäähyn päättymisestä ja Kings meni sen jälkeen menojaan, joten Quickin törkeää tempausta voidaan huolettaa pitää yhtenä ottelun käännekohdista.

Los Angeles Kingsin Jonathan Quick suorittaa melkoisen teatterikuoleman, kun Eetu Luostarinen ajautuu hieman häntä päin:

Katso myös: Video: Buffalon Ukko-Pekka Luukkosen nimi sai kommentaattorin kielen koomisesti solmuun


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,