Jonathan Marchessault nakutti kakkoserään puhtaan hattutempun – Vegas passitti Edmontonin kesälomille

Jonathan Marchessault Vegas Golden Knights Edmonton - Pallomeri.net

Jonathan Marchessault oli Vegas Golden Knightsin suuri sankari, kun joukkue eteni konferenssifinaaleihin Edmonton Oilersin kustannuksella.

Vierasjoukkue Vegas meni johtoon jo 24 sekunnin pelin jälkeen Reilly Smithin osumalla, mutta vain reilut pari minuuttia myöhemmin homma olikin kääntynyt päälaelleen, kun Warren Foegele sekä Connor McDavid osuivat kerran mieheen ja Edmonton johti 2-1. Näissä numeroissa mentiin myös ensimmäiselle erätauolle.

Toinen erä olikin sitten Golden Kinghtsin – ja ennen kaikkea Jonathan Marchessaultin – näytöstä. 32-vuotias hyökkääjä nimittäin nakutti puhtaan hattutempun, minkä myötä valotaulun lukemat näyttivät 40 minuutin jälkeen 2-4.

Tästä ei Edmonton enää toipunut, sillä joukkue ei onnistunut kaventamaan, ja ajassa 59:21 William Karlsson naulasi Oilersin kaudelle viimeisen sinetin maalaamalla 2-5-loppulukemat tyhjiin.

Vegas Golden Knights kohtaa konferenssifinaaleissa voittajan ottelusarjasta Dallas Stars – Seattle Kraken. Tällä parilla on ensi yönä edessään Game 7.

Jonathan Marchessault puki ylleen sankarin viitan:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,