Video: Jonas Enlund pisti show’n pystyyn KHL:ssä – nakutti puhtaan hattutempun

Video: Jonas Enlund pisti show’n pystyyn KHL:ssä – nakutti puhtaan hattutempun

Neftehimik Nizhnekamskin Jonas Enlund intoutui latomaan maaleja varhain sunnuntaina pelatussa ottelussa. Enlund viimeisteli puhtaan hattutempun.

Sunnuntaiaamuna Suomen aikaa kävi Neftehimik Nizhnekamsk murjomassa kotijoukkue Amur Habarovskin aivan palasiksi vieden voiton maalein 8-0.

Suomalaishyökkääjä Jonas Enlund oli terävin piikki Amurin lihassa, kun hän leipoi hattutempun. Eikä Enlundin temppu ollut ihan mikä tahansa hattutemppu, sillä hän teki niin sanotun puhtaan hattutempun, eli kolme maalia ilman, että kukaan muu maalasi välissä.

Enlund-show alkoi toisen erän alussa ja loppui yksitoista minuuttia myöhemmin. Ensimmäinen ja kolmas maali olivat osoitus siitä, että Enlund hallitsee maalinedustalla pelaamisen. Nämä maalit hän teki näppärillä ja hienosti ajoitetuilla ohjauksilla.

Toisessa maalissa Enlund suorastaan tylytti vastustajan veskaria, kun hän iski kiinni hänen eteensä torjumaan kiekkoon ja räväytti sen tarkalla vedolla haaroista sisään.

Jonas Enlund niittaa puhtaan hattutempun:

Katso myös: Video: Hämmentävä tapahtumaketju – JYP:n maali rankkarikisassa huomattiin viiveellä, Sport sai yrittää kahdesti tasoitusta

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut