Video: Synkkä hetki meni suoraan lähetykseen – Jon Rahm meni PGA Tourilla johtoon ja sai heti perään kuulla sairastavansa koronaa

Jon Rahm PGA Tour / Pallomeri.net

Golfin PGA Tourilla jouduttiin todistamaan karua hetkeä, kun juuri kisassa johtoon mennyt Jon Rahm sai kuulla heti perään synkkiä uutisia.

Espanjalaisgolfari Jon Rahm näytti olevan vahvasti matkalla temppuun, jonka viimeksi sai aikaan Tiger Woods 2000-luvun alussa, mutta toisin valitettavasti kävi.

Rahmista oli näet hyvää vauhtia tulossa Woodsin jälkeen seuraava pelaaja, joka onnistuu voittamaan PGA Tourin Memorial Tournament -osakilpailun kahdesti peräkkäin.

Mainos alkaa

Rahm johti kuudella lyönnillä kolmen kierroksen jälkeen sivuttuaan kolmannella kierroksella myös kenttäennätystä 54 lyönnin kierroksellaan. Vain minuutteja unelmakierroksen päättymisestä tapahtui kuitenkin jotain varsin karua.

Rahmia kuvattiin suoraan tv-lähetykseen, kun kisatoimitsijat marssivat hänen luokseen ilmoittaakseen, että Rahmilla on todettu koronatartunta ja että hänen pelinsä turnauksessa oli pelattu.

Tartunta ei sikäli tullut järkytyksenä, että Rahm oli altistunut virukselle hieman ennen turnausta. Hänen annettiin kuitenkin pelata niin kauan kuin testit olivat negatiivisia. Läpi viikon Rahm antoi negatiivisia tuloksia, kunnes lauantaiaamuna ennen kolmatta kierrosta otettu testi osoittautui positiiviseksi.

Rahm musertui suorassa lähetyksessä saatuaan tiedon ja häntä lähdettiin välittömästi saattamaan pois kentältä.

Jon Rahm saa kuulla korontartunnastaan vain minuutteja sen jälkeen, kun hän oli päättänyt maagisen kierroksensa:

Katso myös: Video: Raju lopetus Brave CF:ssä – Vadim Rolich pamautti musertavan kierrepotkun