UFC-legenda Jon Jones teki mielettömän paluun kehään – kuristi vastustajansa ja nappasi raskaansarjan mestaruuden

Jon Jones

UFC-legenda Jon Jones palasi kolmen vuoden tauon jälkeen kehään uudessa painoluokassa ja nappasi välittömästi mestaruuden.

Jonesia pidetään kaikkien aikojen parhaana UFC-ottelijana, sillä mies dominoi vuosikaudet kevyttä raskasta sarjaa. Jones luopui kuitenkin vyöstä rahariidan vuoksi, jonka johdosta paluu venyi lopulta kolmen vuoden mittaiseksi.

Nyt legenda palasi kehään uudessa painoluokassa, sillä Jones nähtiin raskaassa sarjassa. Jenkki oli kerännyt huolella massaa tauon aikana, jotta olisi samassa kokoluokassa kuin vastustaja Cyril Gane.

Odotuksissa oli jäätävä kohtaaminen, sillä Cyril Gane on ehdottomasti sarjan parhaimpia raskaansarjan ottelijoita, kun taas kyseessä oli Jonesille ensimmäinen ottelu painoluokassa.

Jones kuitenkin osoitti nopeasti, miksi hänestä puhutaan maailman kaikkien aikojen parhaana. Mies vei ensimmäisestä mahdollisuudesta Ganen mattoon ja homma oli taputeltu. Jones nappasi kuristusotteen, joka piti ja Gane joutui luovuttamaan taiston. Näin ollen Jones kruunattiin raskaansarjan mestariksi, sillä ottelussa oli panoksena Francis Ngannoun vapauttama mestaruusvyö.

Jon Jones nappasi hurjan voiton kuristuksella

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: