Video: Linjatuomari jäätyi pahasti Mestiksessä – vihelsi alivoimaiselle JoKP:lle pitkän kiekon, kun kiekkoa oltiin laittamassa tyhjiin

Tuomarivirhe JoKP-Ketterä / Pallomeri.net

Linjatuomari jäätyi pahasti JoKP-Ketterä-ottelun loppuhetkillä, kun hän unohti kotijoukkueen pelaavan alivoimaa.

Lauantai-illan Mestis-kierroksella pelattu Joensuun Kiekko-Poikien ja Imatran Ketterän välinen peli muuttui mainioksi trilleriksi, jonka kotijoukkue JoKP lopulta kiskoi nimiinsä maalein 5-4.

Ottelun loppuun saatiin vielä yllättävä käänne, kun JoKP pelasi alivoimalla ja Ketterä haki tasoitusta ilman maalivahtia. Joensuulaiset saivat purun aikaiseksi, mutta irtokiekon perään kirmannut Oula Uski joutui pettymään raskaasti.

Mainos alkaa:

Toinen linjatuomari mitä ilmeisimmin unohti, että kotijoukkue oli alivoimalla ja puhlasi pitkän kiekon, mikä on sääntöjen puitteissa täysin mahdoton skenaario.

Joensuulaiset kävivät tilanteesta ymmärrettävästi kuumina, mutta heidän onnekseen peliaikaa oli jäljellä vain kolme sekuntia ja aloitus vietiin keskiympyrään, joten Ketterä ei päässyt enää yrittämään maalintekoa.

Linjatuomarille sattuu paha jäätyminen JoKP-Ketterä -ottelun loppuhetkillä:

Katso myös: Video: Vancouver rusikoi kiekon väkisin uuniin aivan mielettömästä ruuhkasta – Mikko Koskinen joutui antautumaan


Joukkueet: