Lähde: Jokerit vetäytyy KHL:stä – olisiko edessä paluu Liigaan?

Jokereiden Julius Junttila Jokerit Anttila KHL - Pallomeri.net

Helsingin Jokerit on päättänyt vetäytyä KHL:n pudotuspeleistä maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi. Asiasta kertovat venäläiset toimittajat.

KHL sekä Jokereita tarkasti seuraava Alexander Vasilevskiy kirjoittaa Twitterissä saaneensa useammalta venäläiseltä toimittajalta varmistuksen siitä, että Jokerit vetäytyy ulos KHL:stä. Virallista tiedotetta ei vielä asiaan ole saatu juridisten asioiden vuoksi.

Jokereiden vetäytymistä on vaadittu monesta eri suusta viime päivien aikana. Painetta on tullut niin faneilta kuin esimerkiksi sponsoreilta, sillä Barona ehti jo ilmoittamaan yhteistyön päättymisestä.

Helsinkiläisjoukkueen oli tarkoitus aloittaa pudotuspelit ensi viikolla kotikaukalossa Spartak Moskovaa vastaan. Tilanne maailmalla on kuitenkin johtanut siihen, että venäläisvetoisen sarjan pelaaminen on kaikkea muuta kuin suotavaa.

Tähän perustuen Jokereiden päätös oli vetäytyä kokonaan ulos pudotuspeleistä. Varmuutta ei ole kuitenkaan vielä siitä, että koskeeko päätös vain tätä kevättä vai tarkoittaako se lopullisesti poistumista KHL:stä.

Liiga-fanit ottaisivat varmasti ilomielin seuran takaisin sarjaan, sillä Jokereiden kiinnostavuus Suomessa on aivan omaa luokkaansa. Nähtäväksi kuitenkin jää, että onko se lopulta realismia.

Jokereiden vetäytyminen tarkoittaa sitä Venäjältä tulleiden tietojen mukaan sitä, että Torpedo nostetaan mukaan pudotuspeleihin. Tämä laittaa kaikki otteluparit uuteen uskoon. Alta näet uudet mahdolliset otteluparit.

SKA – Torpedo
CSKA – Dynama Minsk
Dinamo Moscow – Spartak
Lokomotiv – Severstal