Video: Veli-Matti Savinainen kilahti tuomarille ja lensi ulos – tuomiona 2+2+2+20 minuutin rangaistus

Veli-Matti Savinainen Jokerit / Pallomeri.net

Jokereiden Veli-Matti Savinainen koki mielestään vääryyttä ja lensi ottelusta ulos protestoituaan erotuomarin tuomiota.

Jokereiden Veli-Matti Savinainen kuittasi tililleen varsin harvinaiset rangaistusminuutit, kun hänelle tuomittiin perjantain Jokerit-Sibir ottelussa 2+2+2+20 minuutin rangaistus.

Kaikki alkoi, kun Sibirin Konstantin Alexeev taklasi Savinaisen laitaan. Savinainen käänsi selkäänsä Alexeevin suuntaan juuri ennen taklausta ja lensi näin ollen taklauksen voimasta pää edellä päin pleksiä.

Tästä Savinainen suivaantui ja veti Alexeevia lujaa poikittaiseilla mailalla. Tämän jälkeen Savinainen kävi Alexeevin kimppuun ja löi tätä nyrkein.

Savinainen komennettiin jäähyaitioon ja kun Savinaiselle paljastui, että hän tulisi olemaan ainoa tilanteesta rangaistu pelaaja, menetti hän malttinsa lopullisesti.

Hän raivostui ja protestoi ottelun päätuomarin suuntaan. Hän nousi jäähyaitiossa seisaalleen, hakkasi mailallaan aition pleksiä ja jatkoi protestointiaan huutaen. Päätuomari ajoi tämän jälkeen Savinaisen ulos ottelusta.

Savinaisen rangaistuksista 2 minuuttia tuli poikittaisesta mailasta, 2 minuuttia väkivaltaisuudesta ja 2+20 minuuttia epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Jokerit voitti ottelun lopulta maalein 5-2.

Veli-Matti Savinainen protestoi saamaansa jäähyä ja saa ulosajon:

Katso myös: Video: Sibirin Harri Säteri teki ”tommysalot” Jokereita vastaan


Pelaajat:
Joukkueet: