Jokerit teki kovia hankintoja valmennukseensa – Pajuluoma ja Kangasalusta sopimuksiin

peliyhtiö Jokereiden Jokerit KHL Playoffs 2019 Joona Monto agenttifirma Janis Kalnins Jokerit Inside KHL / Pallomeri.net

Helsingin Jokerit on tehnyt kovia satsauksia valmennukseensa, sillä mukaan liittyy viime kaudella Liigassa valmentaneet Ari-Pekka Pajuluoma ja Pekka Kangasalusta.

Jokereilla nähdään ensi kaudella aiempia kausia laajempi valmennusryhmä, josta löytyy myös kokemusta Liigan päävalmentajan tehtävistä, koska uusina miehinä penkin taakse palkattiin Ari-Pekka Pajuluoma ja Pekka Kangasalusta.

Molemmat miehet toimivat viime kaudella Liigassa päävalmentajina, sillä Pajuluoma valmensi Sportissa ja Kangasalusta Jukureissa. Kummankin kausi päättyi kuitenkin potkuihin, joten nälkää varmasti riittää tuleville vuosille.

-Halusimme entisestään satsata valmennustiimiimme ja olemme tyytyväisiä, että saimme kaksi Liigassa päävalmentajana toiminutta intohimoista ammattilaista mukaan tuleviksi vuosiksi, kertoo tiedotteessa Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

Mainos alkaa

Myös tulevat roolit valmennuksen kesken ovat jo melko hyvin tiedossa. Lähtökohtaisesti Kangasalusta nähdään penkillä, kun taas Pajuluoma analysoi otteluita katsomon puolelta.

-Tiimin jäsenten vahvuudet tukevat toisiaan, mikä oli valintoja tehtäessä erityisen tärkeää. Virta ja Kangasalusta toimivat peleissä ensisijaisesti Marjamäen kanssa penkillä, kun taas Pajuluoma ja Ketterer analysoivat tapahtumia katsomosta käsin, Kurri taustoittaa seuran nettisivuilla.

Samalla Jokerit ilmoitti, että Markus Ketterer, Tomi Mäki ja Hero Mali jatkavat myös seuran palveluksessa. Kaikkien sopimukset kattavat kaudet 2020-2022.