Jokerit ja Eeli Tolvanen purkivat sopimuksensa – superlupaus on vapaa siirtymään NHL:ään

KHL-pudotuspelit urheilukalenteri Jokerien voittoputki Jokerit Eeli Tolvanen - Pallomeri.net

Helsingin Jokerit ilmoitti maanantaina, että Eeli Tolvasen sopimus on purettu loppukauden osalta ja nuorukainen on vapaa siirtymään Pohjois-Amerikkaan.

Tolvanen teki hurjan läpimurron tällä kaudella KHL:ssä ja oli koko kauden ajan Jokereiden parhaimpia pelaajia. Nyt edessä on kuitenkin uudet haasteet, sillä Tolvanen matkustaa Pohjois-Amerikkaan.

– Homma lähti heti alusta asti rullaamaan hyvin. Saimme joukkueena ja itsekin pelin kulkemaan. Oli aika helppo hypätä mukaan ja tämä on ollut paras joukkue, jossa olen koskaan ollut mukana. Joukkuehenki, se miten kaikki tulivat toimeen toistensa kanssa ja kuinka läheisiksi tulimme toistemme kanssa vuoden aikana oli kyllä ihan huikeaa, Tolvanen kertoo Jokereiden nettisivuilla.

Mainos alkaa

Tolvanen sanoo samassa yhteydessä, että hyökkääjä matkaa jo keskiviikkona Nashvilleen, jossa edessä on uudet haasteet. Superlupaus elättelee jo hieman toiveita myös siitä, että debyytti voisi tapahtua lauantaina kotiyleisön edessä.

– Siellä on lauantaina kotipeli ja olisi aika huikea siinä pukea paita päälle, mutta se nähdään sitten, koska se peli saadaan alle, Tolvanen toteaa Jokereiden haastattelussa.