Jokerit teki tärkeät jatkosopimukset – Kivistö ja Lööv jatkavat myös ensi kaudella

Jokereiden Jesse Joensuu Jokerit KHL Playoffs 2019 Joona Monto agenttifirma Janis Kalnins Jokerit Inside KHL / Pallomeri.net

Helsingin Jokerit teki kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun seura ilmoitti jatkaneensa Tommi Kivistön ja Viktor Löövin sopimuksia.

Täksi kaudeksi Helsinkiin saapunut Lööv on ottanut heti paikkansa kokoonpanosta. Ruotsalainen on noussut jopa yhdeksi avainpelaajaksi Jokereiden puolustuksessa.

– Olen nauttinut pelaamisesta Jokereissa ja hallille on hauskaa saapua joka päivä. Pelaajat, valmentajat ja kaikki ihmiset seurassa ovat mahtavia työkavereita. Ennen kaikkea meillä on mielestäni loistava joukkue, jolla on mahdollisuus menestyä. Lisäksi viihdymme tyttöystäväni kanssa erinomaisesti Helsingissä, jossa saamme olla lähellä perhettämme ja ystäviämme, Lööv kertoo tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Löövin sopimus kattaa ensi kauden, mutta siinä on myös optio kaudesta 2020-2021.

Jokerit kiinnitti myös Tommi Kivistön

Kivistö teki paluun Jokereihin viime kaudella ja loistavat otteet palkittiin paikalla olympialaisiin ja MM-kisoihin. Suomalaispuolustaja on pelannut tällä kaudella jälleen totutun varmasti ja täyttänyt mallikkaasti roolinsa takalinjoilla.

– On ollut hienoa palata Jokereihin ja pelata täällä niin viime kuin tälläkin kaudella. Huippujoukkueessa pelaajan on hyvä työskennellä, kun puitteet ovat loistavassa kunnossa ja voi keskittyä täysin oleelliseen eli harjoitteluun ja pelaamiseen. Yhdessä voimme saavuttaa menestystä keväällä ja sitä kohden tähtäämme, Kivistö sanoo seuran nettisivuilla.

Kivistön sopimus kattaa ensi vuoden. Puolustajien lisäksi Jokerit ilmoitti tiistaina tehneensä jatkosopimuksen myös Marko Anttilan kanssa. Näin ollen ensi kauden palaset alkavat loksahtelemaan jo hienosti kohdalleen.


Pelaajat: ,
Joukkueet: