Vetovihjeet: Jokerit – Severstal Tsherepovets | Pe 1.10. klo 19:30

KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet poimitaan perjantain osalta jääkiekon KHL:stä, jossa hurjassa lennossa oleva Jokerit isännöi Severstal Tsherepovetsia.

Jokerit – Severstal Tsherepovets

Kuten jo yllä mainittiin, narrilauman lento on ollut jopa majesteettista sorttia. Takana on tällä hetkellä hurja 10 ottelun voittoputki, ja kaiken järjen mukaan tuo tilasto kohenee yhteentoista tämän illan ottelun myötä.

Severstal on toki omassa pienimuotoisessa voittoputkessaan, mutta Dinamo Riikan tai Amurin kaatamista ei nyt kovin suurena ihmetekona voi millään pitää.

Mainos alkaa

Vetovihjeisiin lähdetään kuitenkin siitä huolimatta hieman varovaisemmalla taktiikalla, jolla pelataan Severstalin yllätysmomentti pois. Jokerien matseissa on nimittäin nähty iso määrä maaleja, joten hommaa lähdetäänkin tutkastelemaan overeiden kautta.

Jopa yli 4,5 maalia tarjoaa niin kelpo kertoimen, että se kelpaa peleille. Lapuntäytteeksi kelpaa myös Jokerien yli 2,5 maalia 1,60:n kertoimella.

1.10. klo 19:30
JokeritSeverstal
Vihje: Yli 4,5 maalia
Kerroin: 1,75

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!