Video: Jokerit kaatoi Severstalin – Oliver Lauridsen maalasi onnettaren avustuksella

Video: Jokerit kaatoi Severstalin – Oliver Lauridsen maalasi onnettaren avustuksella

Jokerit otti vierasvoiton Severstalista ja onnettarella oli näppinsä pelissä, kun Oliver Lauridsenin kuti leijaili kimmokkeen kautta maaliin.

Jokereiden vieraskiertue KHL:ssä alkoi keskviikkoiltana Severstal Tsherepovetsin vieraana. Voiton kairaaminen ei tuonut suurta tuskaa, vaan Jokereiden pistepussi lihosi täyden pistepotin verran melko selvin 4-1-lukemin.

Jokereiden kolmas maali oli varsin mieleenpainuva, mutta lähinnä erikoisuutensa vuoksi. Maali syntyi kaksi minuuttia ennen toisen erän loppua, kun John Norman voitti hyökkäyspään aloituksen suoraan taaksepäin ja Oliver Lauridsen pääsi tälläämään voimalla.

Severstalin puolustaja onnistui blokkaamaan kovan vedon, mutta vain puolittain, joten hän vahingossa avitti kiekon omaan maaliin. Kiekko näet otti kunnon kimmokkeen ja lepatteli kaaliperhosena Severstalin maaliin asti yli maalivahti Rafael Khakimovin, joka ei ehtinyt enää rekisteröimään kiekon muuttunutta lentorataa.

Jokereiden kaksi ensimmäistä maalia olivat Nicklas Jensenin käsialaa ja Henri Ikonen sinetöi loppulukemat tyhjään maaliin.

Oliver Lauridsenin kaaliperhonen vie Jokerit 3-1-johtoon:

Katso myös: Spartak-veskarilta karmea moka jatkoajalla – löi hanskallaan kiekon suoraan omiin

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut