Video: Jokerit selätti pahimman peikkonsa – sarja kaventui todellisen trillerin jälkeen

Video: Jokerit selätti pahimman peikkonsa – sarja kaventui todellisen trillerin jälkeen

Helsingin Jokerit nappasi koko kauden kannalta elintärkeän voiton, kun se kaatoi Dynamo Moskovan jatkoajan jälkeen numeroin 3-2.

Jokereiden pudotuspelit saivat synkän alun, kun joukkue hävisi molemmat kotipelinsä. Näin ollen Moskovassa panokset olivat tapissa, sillä tappio olisi antanut Dynamo Moskovalle neljä ottelupalloa.

Moskovalaisjoukkue lisäsi paineita helsinkiläisten niskaan myös perjantaina, kun Dynamo eteni 1-0-johtoon toisessa erässä Vladimir Bryukvinin osumalla. Pekka Jormakka nosti hetkeä myöhemmin vierasjoukkueen tasoihin, mutta Ivan Igumnov hyödynsi alivoimalla Jokereiden virheen ja paineli kotijoukkueen 2-1-johdossa päätöserään.

Dynamo Moskovalla oli päätöserässä saumat laittaa ottelu pakettiin, mutta tässä joukkue ei onnistunut. Sen sijaan erän ainoasta maalista vastasi narrilauma, kun Sakari Manninen ohjasi kiekon verkon perukoille.

Varsinainen peliaika ei tarjonnut enempää maaleja, joten ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta. Siellä ratkaisu syntyi reilun neljän minuutin pelin jälkeen, kun Sami Lepistön laukoi kiekkoa maalille ja Manninen sai jälleen kerran mailansa väliin.

Jokereille voitto oli vähintäänkin maistuva, sillä joukkue oli hävinnyt Dynamolle peräti 13 perättäistä ottelua. Nyt tuo ikävä putki sai päätöksensä ja samalla ottelusarja kaventui lukemiin 1-2. Seuraava kamppailu on ohjelmassa sunnuntaina klo 16:00.

Jokerit nappasi arvokkaan jatkoaikavoiton

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut