Venäläissivusto: Jokerit hankkimassa kaksi entistä NHL-pelaaja – Schroeder ja Lindbäck tarttumassa haaviin

Jokereiden Jesse Joensuu Jokerit KHL Playoffs 2019 Joona Monto agenttifirma Janis Kalnins Jokerit Inside KHL / Pallomeri.net

Helsingin Jokerit on tekemässä kaksi todella kovaa vahvistusta, sillä joukkue on lähellä Jordan Schroeder ja Anders Lindbäckin hankintaa. Asiasta uutisoi venäläissivusto Championat.

Jokereiden riveissä ei ole jääty murehtimaan hienon kauden päättymistä kesken, vaan seurassa pyörivät jo isot pyörät, jotta ensi kaudesta tulisi vieläkin kovempi.

Championat-lehden mukaan ensimmäiset hankinnat olisivat tulossa kilpailija Torpedon riveistä, sillä Jokereiden haaviin on tarttumassa tähtihyökkääjä Jordan Schroeder sekä maalivahti Anders Lindbäck.

Mainos alkaa:

Kaksikko on pelannut uransa aikana myös NHL:n puolella. KHL:ssä molemmilta nähtiin viime kaudella todellinen nappikausi, koska Schroeder teki 60 ottelussa 41 tehopistettä, kun taas Lindbäck torjui kiekkoja 92,3 prosentin varmuudella.

Samassa yhteydessä todetaan myös, että viime kaudella helsinkiläisseurassa pelannut Antti Niemi ei ole jatkamassa pelejään Jokereissa. Tuota ei voida pitää suurena yllätyksenä, sillä Niemi jäi täysin statistin rooliin Janis Kalninsin takana.


Pelaajat: ,
Joukkueet: