Faneille tarjolla erityisherkkua – Jokerit vie kaksi kotiotteluaan Tallinnaan

peliyhtiö Jokereiden Jokerit KHL Playoffs 2019 Joona Monto agenttifirma Janis Kalnins Jokerit Inside KHL / Pallomeri.net

Jokerit pelaa tulevalla KHL-kaudella kaksi kotiottelua Viron pääkaupungissa Tallinnassa. Kamppailut ovat ohjelmassa lokakuun lopussa.

Tallinn Hockey Weekend -tapahtuma on ohjelmassa 26.-28.10. Ensimmäinen ottelu pelataan perjantaina 26.10. klo 18:30 Spartak Moskovaa vastaan, kun taas toinen matsi on luvassa sunnuntaina 28.10. klo 15:00 Severstalia vastaan.

Jokereiden ottelut pelataan Tallinnan vuonna 2015 valmistuneessa ja 5850 katsojaa vetävässä Tondiraba Arenassa.

Mainos alkaa

-Kannattajat nauttivat suunnattomasti pelimatkoista lähipaikkakunnille ja olemme todella iloisia voidessamme tarjota heille tällaisen elämyksen. Tallinnan peleistä tulee varmasti ikimuistoinen kokemus jokaiselle, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen seuran tiedotteessa.

-Yhteisöllisyytemme ja yhteishenkemme vahvistuu näillä matkoilla, kuten olemme Riian ja Pietarin kanssa saaneet huomata. Nyt pääsemme vieläpä täysin uuteen paikkaan Tallinnaan, jossa Viron jääkiekon kehityksen myötä on paljon kannattajapotentiaalia niin Jokereiden kuin koko KHL:n suuntaan, Kohonen jatkaa Jokereiden nettisivuilla.

Liput tulevat myyntiin maanantaina

Jokereiden Tallinnassa pelattavien otteluiden lipunmyynti käynnistyy maanantaina 9. heinäkuuta. Lippujen hinnat ovat 29-59 euroa (+ palvelumaksut). Kannattajien on mahdollista ostaa myös lippupaketti molempiin peleihin hintaan 55-110 euroa (+ palvelumaksut).

Samana viikonloppuna Jokerit täyttää myös 51 vuotta, joten Tallinnassa järjestetään faneille synttäribileet lauantain välipäivänä. Ohjelmaa on luvassa jo iltapäivällä pelaajatapaamisten muodossa ja paikalla on tietysti myös ihastuttava Jokerit Dance Team. Illalla edessä ovat viralliset synttäribileet, joiden paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin.

Lähde: Jokereiden tiedote