Jokerit julkisti taas uuden pelaajan – nyt haaviin tarttui HPK:n kapteeni Niklas Friman

HPK Niklas Friman Jokerit

Jokerit jatkaa siirtomarkkinoilla rellestämistä, sillä helsinkiläisjoukkue julkaisi jälleen aamuun yhden uuden pelaajahankinna.

Tällä kertaa haaviin tarttui viime kaudella HPK:n kapteenina toiminut Niklas Friman. 26-vuotias Friman on pelannut edelliset kolme kautta HPK:n riveissä, missä mies nousi Euro Hockey Tour -tason pelaajaksi. Kahden edellisen kauden aikana puolustajan tilille on tullut yhdeksän peliä Leijonien paidassa.

– Frimanin puolustuspelaaminen, kamppailuvoima ja alivoimaosaaminen tuovat tärkeän lisän joukkueeseemme. Hän omaa vahvan luonteen ja on esimerkillinen joukkuepelaaja, mistä osoituksena hän toimi kapteenina HPK:ssa. Mestaruuden voittaminen ja nousu maajoukkueeseen kertovat pelaajan kehityksestä ja hänellä on aineksia kasvaa vieläkin paremmaksi Jokereissa, kertoo GM Jari Kurri tiedotteessa.

Kohtuullisen nuoresta iästään huolimatta Friman on ehtinyt pelaamaan Liigassa jo 363 ottelua. Suurimpana saavutuksena on ehdottomasti vuoden 2019 Suomen mestaruus. Nyt edessä on ensimmäinen kausi KHL:ssä.

– Arvostan todella paljon koko Jokerit-yhteisöä; kuinka hienosti asiat organisaatiossa hoidetaan, Hartwall Arenaa pelipaikkana ja fanien luomaa tunnelmaa. Tämä on minulle uusi urheilullinen haaste, jota halusin tavoitella. Uskon, että pystyn ottamaan kehitysaskelia eteenpäin, ja tässä erittäin kilpailukykyisessä joukkueessa meillä on mahdollisuudet ihan mihin vain, Friman kertoo seuran nettisivuilla.

Lue myös: SHL:n tähtipuolustaja Jonathan Pudas saapuu Jokereiden riveihin!


Pelaajat:
Joukkueet: