Jokerit teki tärkeän jatkosopimuksen – Nicklas Jensen jatkaa Helsingissä

Jokereiden Jesse Joensuu Jokerit KHL Playoffs 2019 Joona Monto agenttifirma Janis Kalnins Jokerit Inside KHL / Pallomeri.net

Helsingin Jokerit on tehnyt 1+1-vuotisen jatkosopimuksen upean kauden pelanneen tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensenin kanssa. 

Jensen kuului jälleen kuluvalla kaudella Jokereiden tärkeimpiin pelaajiin, sillä mies oli paras maalintekijä sekä neljänneksi paras pistemies.

-Jensen kuuluu KHL:n parhaiden maalintekijöiden joukkoon ja on ollut kahdella viime kaudella joukkueellemme todella tärkeä pelaaja. Hän on vahva, hyvin liikkuva ja loistavan laukauksen omaava hyökkääjä, jossa on potentiaalia kehittyä yhä paremmaksi. Olemme erittäin iloisia, että hän jatkaa ryhmässämme, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran tiedotteessa.

Jensen on pelannut Jokereiden paidassa yhteensä 102 ottelua ja tehnyt 76 tehopistettä. Mies on myös itse tyytyväinen, että jatkosopimus Jokereihin irtosi.

-Kaksi viime vuotta ovat olleet urani parhaat, ja olen todella innoissani, että saan jatkaa täällä myös seuraavalla kaudella. Rakastan pelata tässä seurassa ja asua Helsingissä. Haluan, että joukkueena etenemme pidemmälle kuin mihin olemme tähän asti pystyneet, ja olen varma, että myös onnistumme siinä, Jensen kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Jokerit nousi KHL:n seura-rankingin kärkeen – ohitti SKA Pietarin ja TsSKA Moskovan!


Pelaajat:
Joukkueet: