Video: Nicklas Jensenin yksilösuoritus oli koko pelin kuva – Jokerit murskasi Dinamo Riikan 7-0

Jokereiden Nicklas Jensen Jokerit / Pallomeri.net

Jokerit löi Dinamo Riikan aivan jäänrakoon latoen taululle numerot 7-0. Sekä Nicklas Jensen että Peter Regin iskivät hatullisen Dinamon reppuun.

Jokerit oli äärettömän epäkohtelias vieras kohdatessaan Dinamo Riikan. Narripaidat tekivät Dinamosta selvää jälkeä maalein 7-0 ja joukkue sivusi myös seuraennätystä suurimman vieraspelivoiton suhteen. Ennätys on lähes päivälleen neljän vuoden takaa ja silloinkin jalkoihin juuri Dinamo Riika.

Jokereiden tahdinlyöjinä toimivat tanskalaishyökkääjät Nicklas Jensen ja Peter Regin, jotka molemmat nakuttivat hattutempun. Regin aloitti maalinteon avauserän alkupuoliskolla ja Jensen komppasi illan komeimmalla pussilla vain 42 sekuntia myöhemmin.

Jensen tiivisti koko pelin kulun maalissaan, sillä hän vain käveli päädystä luukulle ja teki mitä tahtoi. Hän harhautteli itsensä aivan maalivahdin nokan eteen ja pujotti kiekon vastustamattomasti verkon perukoille. Kuvaavaa oli myös se, että hän sai pakeilta huutia vasta, kun kiekko oli jo maalissa.

Jensen ja Regin paukuttivat avauserässä vielä maalin mieheen, joten peli oli käytännössä taputeltu avauserän jälkeen tilanteen ollessa 4-0. Jensen ehti hattutemppuun ensin ja Regin viimeisteli hieman erän puolivälin jälkeen. Sami Lepistö sai kunnian ampua taululle loppulukemat.

Jokerit ratkaisi pelin jo avauserässä, tässä Jensen tekee 2-0:

Katso myös: Video: Mestis-pelaajalle kolmen ottelun pelikielto todella holtittomasta kyynärpääiskusta


Pelaajat: ,
Joukkueet: