IS: Jokerit saa taakseen NHL-tähtiä – Ossi Väänäsestä tulossa seuran kasvot

SM-liiga puheenjohtaja Jokereiden KHL Venäjällä helsingin jokerit jari kurri khl - pallomeri.net

Ilta-Sanomat uutisoi, että Helsingin Jokerien Mestis-hankkeeseen on liittynyt varsin nimekäs nippu seuran omia kasvatteja.

Ilta-Sanomat uutisoi, että Helsingin Jokerien uudessa, Mestikseen ensi kaudella tähtäävässä hankkeessa, on mukana entisiä ja nykyisiä NHL-pelaajia. Porukkaa vetää jääkiekkobisneksessä muun muassa Viima Hockeyn perustajana ja omistajana menestynyt Tapparan kasvatti Mikko Saarni.

Hänen lisäkseen mukana ovat ainakin entinen NHL-pelaaja Ossi Väänänen ja nykyisistä Teuvo Teräväinen sekä Esa Lindell, jotka kaikki ovat Jokerien kasvatteja.

IS:n mukaan Väänäsestä kaavaillaan seuran kasvoja julkisuuteen ja Jokerien ensimmäiseksi päävalmentajaksi nousee A-juniorien nykyinen valmentaja Tero Määttä.

IS kertoo, että Viima Hockey on vuosien ajan tehnyt tiivistä yhteistyötä Jokerien junioriorganisaation kanssa ja juuri tätä kautta Saarni ajautui uuden omistajaporukan kokoajaksi. Saarni on IS:n tietojen mukaan myös yksi isoimmista uuden Jokerit-yhtiön omistajista. Jokerien taustalle on tiettävästi koottu yhteensä noin kymmenen sijoittajan ryhmä, jossa on mukana muitakin tunnettuja suomalaisia liike- ja urheiluelämän kasvoja.

IS:n tietojen mukaan uusi omistajaryhmä on astumassa julkisuuteen aivan lähiaikoina.

Tilanne hankkeen taustalla alkoi tiivistyä muutama viikko sitten, kun Team Jokerien omistaja Joel Harkimo vihdoin ymmärsi, ettei Jokerit voi uskottavasti tavoitella miesten joukkueelle sarjapaikkaa Suomessa niin kauan kuin hän on taustalla. Harkimo ei pystynyt etäännyttämään omistajuuttaan isästään Harry Harkimosta, joka on suomalaiselle kiekkoyhteisölle punainen vaate.

Jokerien omistajuutta kalkkiviivoille asti havitellut Teemu Selänne ei ole IS:n tietojen mukaan mukana Saarnin ja NHL-pelaajien hankkeessa.

Tsekkaa myös: Sport-hyökkääjä Miro Nalli tipahti pelottavasti jäähän täysin pelin ulkopuolella


Joukkueet: