Jokerit jätti lopullisen Mestis-hakemuksensa – myös faneille luvassa iso rooli seuran rakentamisessa

Jokerit Hartwall Mika Anttonen Jokereiden
Kuva: Getty Images

Paluuta kotimaan kaukaloihin tekevä Helsingin Jokerit jätti perjantaina lopullisen hakemuksen Mestiksen lisenssikomitealle.

Helsingin Jokerit on jättänyt lopullisen hakemuksensa Mestiksen lisenssikomitealle ensi kaudeksi tavoittelemastaan sarjapaikasta. Hakemusten jättämisen takaraja oli tänään perjantaina.

Lisenssikomitea tekee päätöksen Jokerien paikan hyväksymisestä kevään aikana. Jokereille kuitenkin myönnettiin jo helmikuun lopussa ehdollinen sarjapaikka Mestikseen Jääkiekkoliiton liittohallitukselta.

– Olemme luottavaisia, että nyt toteutetut omistusjärjestelyt sekä muut tehdyt toimet varmistavat ensi kauden pelipaikkamme. Osakeanti onnistui erinomaisesti ja kiinnostus seuran ympärillä on kova, puheenjohtaja Mikko Saarni kertoi seuran tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan Jokerit Helsinki oy:n osakeanti ylimerkittiin, eli kysyntää osakkeille oli enemmän kuin sitä tarjolla ollut määrä. Julkisuuteen kerrottiin torstaina, että liikemies Antti Mantila oli ostanut Jokerien osakkeita yli 100 000 eurolla.

Myös Jokerien fanit pääsevät myöhemmin seuran omistajiksi b-osakkeilla myöhemmin keväällä.

– Fanit tulevat jatkossa myös ehdottamaan yhtä jäsentä Jokereiden hallitukseen aina kahden vuoden sykleissä. Uskomme, että se on erinomainen tapa pitää fanit tiiviisti mukana uuden jokeritarinan rakentamisessa, Saarni paljasti.

Tsekkaa myös: TPS teki shokkiratkaisun! Päävalmentaja Jussi Ahokas sai potkut


Joukkueet: