Jokerit vaihtaa valmentajaa kauden päätteeksi – Lauri Marjamäki saa väistyä

Jokerit

Helsingin Jokerit ilmoitti tiistaina, että ensi kaudella joukkuetta luotsaa uusi nimi, sillä sopimuksensa viimeistä vuotta valmentava Lauri Marjamäki jää sivuun.

Jokereissa useamman vuoden ajan valmentanut Marjamäki ei saa jatkosopimusta päättyneen kauden jälkeen. Asiasta julkistettiin tiedote tiistaina.

-Neljä vuotta on pitkä ajanjakso ja koimme, että tämän kauden jälkeen on oikea hetki aloittaa uusi aika, kertoo Jokereiden puheenjohtaja Jari Kurri tiedotteessa.

-Nyt käynnissä oleva projekti huipentuu ensi keväänä, jota kohti olemme etenemässä hyvässä tilanteessa. Marjamäki on tiimeineen tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä. Kaikki fokuksemme on arjen tekemisessä, Kurri jatkaa tiedotteessa.

Marjamäki on tehnyt Jokereissa kelpo työtä, mutta runkosarjamenestys ei ole konkretisoitunut pudotuspeleihin. Viime kaudella Jokereiden matka päättyi tylyyn avauskierroksen tippumiseen. Nyt tahti on toistaiseksi ollut sama, sillä joukkue suorittaa mainiosti. Nähtäväksi jää, että riittääkö se keväällä menestykseen.


Joukkueet: