Jokerit ja KHL siirtyvät Discoverylle – luvassa yli 100 suoraa lähetystä

CSKA-Jokerit kohellus / Pallomeri.net

Jokerit ja KHL siirtyvät Viasatilta Discoverylle. Yhtiö tiedotti tiistai-iltana hankkineensa sarjan mediaoikeudet itselleen.

KHL:n mediaoikeuksien uusi omistaja on vihdoin selvillä. Saksalainen Sportfive-yhtiö ja Discovery tiedottavat solmineensa sopimuksen, jonka mukaan Discovery Finland näyttää jatkossa sarjaa omilla kanavillaan seuraavat kolme kautta.

Discovery+-palvelu näyttää jatkossa kaikki Jokereiden ottelut ja kauden aikana yhteensä yli 100 peliä suorina lähetyksinä suomalaisella selostuksella. Jokereiden ensimmäinen kotipeli 6.9. näkyy lisäksi vapaasti katsottavalla TV5-kanavalla.

Mainos alkaa

Discovery+ on sen sijaan mukana heti kauden avausotteluissa, jotka pelataan 2.9. ja 4.9. Kaikkiin Jokereiden kotipeleihin valmistaudutaan hallista tuotettavilla studiolähetyksillä ja ensimmäinen niistä nähdään maanantaina 6.9, kun Jokerit kohtaa ensimmäisessä kotipelissään Traktor Tsheljabinskin.

Avausottelussa studiokeskustelua johtaa viime kauteen uransa päättänyt entinen huippupelaaja Annina Rajahuhta. Studioasiantuntijoina toimivat Antti-Jussi Niemi ja Janne Pesonen. Jokereiden otteluita selostaa Viasatilta tuttu Nuutti Vihtilä.

Tsekkaa myös: Eeli Tolvanen teki kolmivuotisen jatkosopimuksen Nashvillen kanssa


Joukkueet: