Jokerit nimesi kapteenistonsa – ”Tärkeintä on omalla esimerkillä johtaminen”

jokerit marko anttila kapteenisto - pallomeri.net

Helsingin Jokerit on nimennyt kapteenistonsa tulevalle kaudelle. C-kirjainta rinnassaan kantaa tuttuun tapaan Marko Anttila.

Varakapteeneiksi nimettiin Brian O’Neill ja Petteri Lindbohm, joiden lisäksi kapteenistoon kuuluvat Nicklas Jensen ja Iiro Pakarinen.

Kuudetta kauttaan Jokerien paidassa aloittava Anttila on toiminut kapteenina myös maajoukkueessa ja 2019 hän johdatti Leijonat MM-kultaan. Jokerien kapteenina hän on toiminut viime kaudesta lähtien.

-Tämä on iso kunnia ja pyrin olemaan luottamuksen arvoinen. Viime kausi opetti paljon toimintatavoista ja ihmisten johtamisesta. Oli paljon muuttuvia tilanteita ja kärsivällisyyttä vaadittiin. Ehkä siitä jäi se positiivinen jälki, että on varmasti kehittynyt taas ihmisenä, Anttila sanaili Jokerien tiedotteessa.

Myös päävalmentaja Lauri Marjamäki avasi sanaisen arkkunsa kapteenisto-valintojen osalta.

-Nämä viisi pelaajaa pystyvät huolehtimaan kopista ja sisäisestä vaatimustasostamme. Tärkeintä on omalla esimerkillä johtaminen. He ovat myös pelillisten rooliensa puolesta meille isoja pelaajia. Joukkue ensin -ajattelu on näillä kavereilla aina päällimmäisenä mielessä, Marjamäki painotti.

Jokerit pelaa ensimmäiset harjoituskauden ottelunsa Imatralla torstaina ja perjantaina. Vastaan asettuvat Krefeld Pinguine ja Mikkelin Jukurit.


Pelaajat:
Joukkueet: