Jokerit nappasi kaksi suomalaispelaajaa Pohjois-Amerikasta

peliyhtiö Jokereiden KHL Venäjällä helsingin jokerit jari kurri khl - pallomeri.net

Helsingin Jokerit julkisti tiistaina kaksi uutta hankintaa, kun se ilmoitti kiinnittäneensä Kalle Kossilan ja Otto Leskisen riveihinsä.

Jokereiden kokoonpano vahvistuu kahdella uudella nimellä, kun useamman vuoden rapakon takana pelannut Kalle Kossila sekä kaksi viimeistä kautta Montreal Canadiensin organisaatiossa pelannut Otto Leskinen tekivät kaksivuotiset sopimukset.

– Kossila on taitava pelintekijä, jolta löytyy runsaasti myös ratkaisukykyä. Pohjois-Amerikan kaukaloissa silmiinpistävää on ollut hänen tehokkuutensa, vahva kiekollinen tekeminen sekä pelirohkeus. Olemme iloisia, että voimme toivottaa Jokereissa juniorina pelanneen parhaassa iässä olevan suomalaisen huippupelaajan tervetulleeksi riveihimme, sanoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri tiedotteessa.

Mainos alkaa

Kossila siirtyi Pohjois-Amerikkaan jo kaudeksi 2012-2013. NHL:ssä kertyi kuitenkin vuosien aikana ainoastaan 19 ottelua, joten todellinen läpimurto jäi tekemättä.

Leskinen puolestaan muistetaan KalPa-paidasta, josta tie kävi Montrealiin. Puolustajalle NHL-pelejä kertyi vyölle viime kausien aikana kaksi, joten nyt mies palaa hakemaan uutta nostetta uralleen Jokereista.

– Leskinen on pelitaitava ja monipuolinen puolustaja, joka on hyvä liikkumaan ja avaamaan peliä. Hän on pelaajana vasta tulossa parhaaseen ikäänsä ja olemme todella tyytyväisiä, että hän halusi tulla Jokereihin kehittymään sekä menestymään, Kurri kertoo tiedotteessa.


Joukkueet: