MTV: KHL:n pakka vielä täysin sekaisin – Jokerit joutumassa evakkoon

Jokerit Jokereiden KHL

Jokerit saattaa joutua pelaamaan kotiotteluitaan Venäjällä, mutta omistaja Jari Kurrin mukaan seura pyrkii viimeiseen asti pelaamaan kotona Helsingissä.

Jokereiden omistaja Jari Kurri kertoo MTV:n haastattelussa, että Jokerit saattaa joutua pelaamaan kotiotteluita Venäjällä alkavalla KHL-kaudella. Koronaviruksen aiheuttamat matkustusrajoitukset tekevät pelimatkat tällä hetkellä vaikeiksi.

– Sarjaohjelmaa odotellaan tänään tai alkuviikosta. Tarkoitus on, että kausi alkaa 2. syyskuuta. Ei sen suhteen ole tapahtunut mitään uutta. Kaikki odottavat nyt ohjelman tuloa ja siitä sitten lähdetään purkamaan, Kurri sanoo.

Mainos alkaa:

Epätietoisuus vallitsee yhä siitä, että miten joukkueiden matkustaminen Suomen ja Venäjän välillä saadaan onnistumaan. Kurri vastasi kierrellen koko avainkysymykseen, eli onko mahdollista, että Jokerit muuttaisi väliaikaisesti toiseen kaupunkiin?

– No siis… Totta kai se on mahdollista, mutta kyllä me elämme siinä toivossa, että saadaan asiat sovittua niin, että pääsemme aloittamaan kotona. Tietenkin tässä pitää saada pikkuhiljaa vastauksia, mutta kyllä siinä toivossa olemme. Aika näyttää. En osaa sanoa moneenkaan asiaan vielä vastausta tällä hetkellä. Kyllä me tietysti olemme keskustelleet siitä, mutta ykkösvaihtoehto on se, että Suomessa päästään pelaamaan. Kyllä me sen kortin katsomme loppuun asti, Kurri linjaa.

Kurrin mukaan KHL ei ole ehdottanut tai ohjeistanut Jokereita mahdollisen väliaikaisen kotikaupunkin suhteen. Kurri myös kertoo, että tilanne aiheuttaa stressiä koko seuralle.

– Kyllähän tällainen epätietoisuus on rassannut tässä jo pidemmän aikaa. Pyrimme taustalla hoitamaan määrättyjä asioita, ja toivottavasti pelaajat pystyvät keskittymään harjoitteluun. Se nyt on selvää, että tämä aihe on koko ajan tapetilla. Olen tosi tyytyväinen siihen, millaista joukkueessa on tällä hetkellä. Siellä on hyvä meininki päällä, hyvää työntekoa ja pilke silmässä tehdään hommia, Kurri kiittelee.

Kurrin mukaan päätöksille ei ole asetettu selkeää takarajaa.

– Emme me ole sellaista lyöneet, mutta tietenkin tässä on neljä viikkoa sarjan alkuun aikaa. Siinä mielessä voi laskea, että kyllä tässä kiire tulee auttamatta, Kurri toteaa.

Lue myös: Loistava uutinen – Liiga näkyy ilmaiskanavilla ja Hockey Night tekee paluun


Pelaajat:
Joukkueet: