Jokerit dominoi pelaajamarkkinoita – nyt haaviin tarttui Kärppien tähtipuolustaja Jakub Krejcik

Jokerit Jakub Krejcik KHL / Pallomeri.net

Helsingin Jokerit on julkistanut tällä viikolla monta todella kovaa pelaajahankintaa ja sama tahti jatkui myös perjantaina, kun joukkue vahvisti puolustustaan.

Aikaisemmin Jokereiden ensi kauden rosteriin ovat liittyneet maalivahti Anders Lindbäck sekä hyökkääjät Julius Junttila ja Jordan Schroeder. Nyt vahvistusta hankittiin puolestaan puolustukseen, kun Kärpissä viime kaudella todella kovaa jälkeä tehnyt Jakub Krejcik allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen.

Tshekin maajoukkuemies teki viime kaudella Liigassa 44 otteluun peräti 30 tehopistettä. Tehotilastossa mies oli Liigan viidenneksi paras lukemalla +29.

Mainos alkaa:

– Jokerit on yksi parhaista organisaatioista KHL:ssä, joka on Euroopan paras liiga, ja toivon tämän ympäristön kehittävän minua edelleen pelaajana. Olen ollut Suomessa jo kaksi vuotta ja viihtynyt erinomaisesti. Kotimme Prahassa ei ole kaukana, mikä on erityisen hyvä asia nyt, kun odotamme perheemme esikoista. Tunnen Davidin (Sklenicka), Markon (Anttila) ja Juliuksen (Junttilan) entuudestaan ja uskon sopeutuvani hyvin joukkueeseen, Krejčík kertoo tiedotteessa.


Pelaajat:
Joukkueet: