Jokerit varmisti huikean uutisen! Seura tavoittelee Liiga-paikkaa kaudeksi 2023-2024

puheenjohtaja Jokereiden KHL Venäjällä helsingin jokerit jari kurri khl - pallomeri.net

Helsingin Jokerit hakee paluuta Liiga-kaukaloihin kaudeksi 2023-2024. Seura ilmoitti päätöksestä keskiviikkona.

Jokereiden tarina KHL:ssä päättyi keväällä ja nyt seurassa tehdään isosti töitä, jotta paluu Liigaan onnistuisi. Nyt tavoitteet lyötiin pöytään myös julkisesti, kun Jokerit ilmoitti hakevansa paikkaa Liigaan kaudeksi 2023-2024. Ensi kaudella Jokereiden edustusjoukkue ei pelaa missään, vaan toiminta keskittyy junioreiden ympärille.

– Jokereissa on KHL-aikana tehty systemaattisesti töitä suomalaisen jääkiekkoilun kehittämiseksi.  Tavoitteemme on ollut rakentaa mahdollisimman hyvät olosuhteet pelaajille ja valmentajille. Samaan aikaan on rehellistä todeta, että jääkiekon ulkopuolisiin asioihin liittyvät kysymykset ovat vaikuttaneet seuran maineeseen. Teemme kaikkemme, jotta ihmisten luottamus Jokereiden toimintaan saadaan palautettua, Jokereiden omistaja Jari Kurri kertoo tiedotteessa.

Kurri kertoo tiedotteessa, että seura tulee jättämään Liiga-lisenssin määräaikaan mennessä. Liigan yhtiökokous tekee lopullisen päätöksen paluusta.

– Meillä on paljon töitä edessä liigakelpoisuutemme rakentamisessa ja parhaillaan seuraan etsitään rinnalleni uutta omistuspohjaa. Olen luottavainen, että pystymme kaikki Liigan vaatimat kriteerit täyttämään, toteaa Kurri tiedotteessa.

Yksi iso kysymys liittyy pelipaikkaan, sillä Hartwall Arenassa ei ole mahdollista hallin nykyisten omistajien alla pelata. Tiedotteessa kerrotaankin suoraan, että mikäli omistuspohja ei muutu, niin Jokerit pelaa kotiottelunsa jatkossa muualla.


Joukkueet: