MTV: Jokerit hakee Mestis-lisenssiä ensi kaudeksi – neuvottelee pelaamisesta Espoossa

SM-liiga puheenjohtaja Jokereiden KHL Venäjällä helsingin jokerit jari kurri khl - pallomeri.net

Helsingin Jokerit hakee Mestis-lisenssiä kaudeksi 2023-2024. Asiasta saatiin varmuus maanantaina, kun MTV Urheilu uutisoi asiasta.

Jokereiden toimesta tultiin julkisuuteen maanantaina, kun seuran johtohahmoksi nouseva Jarmo Koskinen kertoi suunnitelmista MTV Urheilulle.

– Meillä on ihan luottavainen olo, että Jokerit pelaa Mestistä ensi kaudella, Koskinen totesi.

Jääkiekkoliiton hallitus kokoontuu käsittelemään Jokereiden hakemusta ensi viikolla. Mikäli se pitää hakemusta potentiaalisena, niin tarkempi päätös helsinkiläisten Mestis-paikasta tehdään maaliskuussa.

Jokereiden kotihalli on kuitenkin vielä täysin auki, sillä haaveissa on edelleen pelata entisessä Hartwall Arenassa. Se on kuitenkin mahdotonta, niin kauan kuin omistajina on pakotteiden alla olevia venäläisiä. Näin ollen seurassa on alettu luomaan varasuunnitelmaa, jossa kotiotteluiden pelaaminen tapahtuisi Espoon Metro Areenalla. Jokerit tarvitsee kuitenkin erityisluvan pelaamiseen Espoon puolella, koska seura on rekisteröity Helsinkiin.

– Ei ole lainkaan poissuljettua, että Jokerit pelaisi Mestistä täällä. Asiasta käydään alustavia neuvotteluja, Metro-areenan toimitusjohtaja Katariina Järveläinen sanoi MTV:lle.


Joukkueet: