Jokerit ja Geoff Platt tekivät yhden vuoden sopimuksen

Sony Music Karl stollery geoff platt pekka jormakka jokerit vire khl-pudotuspelit | pallomeri.net

Jokerit on hankkinut riveihinsä kokeneen ja ansioituneen hyökkääjän, kun Geoff Platt teki helsinkiläisseuran kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Platt, 33, on pelannut KHL:ssä sarjan kaikilla kymmenellä kaudella. Hän on tehnyt 428 runkosarjaottelussa 145+118=263 pistettä, joilla hän on sarjan kaikkien aikojen pistetilastossa sijalla 23. KHL:n kaikkien aikojen maalipörssissä hyökkääjä on kymmenentenä.

-Platt on todella monipuolinen hyökkääjä, joka tuo joukkueeseemme niin kärkiosaamista kuin tärkeää kokemusta. Olemme todella iloisia, että hän liittyy ryhmäämme, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran tiedotteessa.

Platt pelasi viime kaudella KHL:n finaaleihin selvinneessä TsSKA Moskovassa, jossa 28 ottelussa syntyi yhteensä 11 tehopistettä. Kevään MM-kisoissa hyökkääjä pelasi Valko-Venäjän riveissä seitsemän ottelua ja teki tehot 1+3.

Jokerit ilmoitti samalla, että seura on käyttänyt tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensenin sopimuksessa olleen option ja mies nähdään myös tulevalla kaudella Helsingissä. Jensen oli viime kaudella Jokereiden paras pistemies, sillä tanskalainen teki 54 ottelussa 37 tehopistettä.

Lähde: Jokereiden tiedote