KHL-vihjeet: Jokerit – Dynamo Moskova | Ke 5.1. klo 18:30

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

KHL tarjoilee keskiviikolle äärimmäisen mielenkiintoisen Läntisen konferenssin kärkimatsin, jossa Jokerit isännöi Dynamo Moskovaa.

Jokerit – Dynamo Moskova

Jokereiden suorittaminen on tällä kaudella ollut kauttaaltaan erittäin vakuuttavaa, mistä todisteena on lyödä pöytään kolmospaikka KHL:n kivikovassa Läntisessä konferensissa. Jokerit on neljä pistettä perässä kärjessä olevasta CSKA Moskovasta ja kolme pistettä perässä tämän illan vastustajaa, Dynamoa.

Sanomattakin on selvää, että illan koitoksesta on syytä odottaa tasaista vääntöä, jossa pienet asiat ratkaisevat. Yksi näistä pienistä asioista pelaa narripaitojen pussiin – ja se on kotietu.

Jokereilla on takanaan komea 3-2-vierasvoitto CSKA:sta, mikä varmasti ruokkii itseluottamusta keskiviikon ottelua silmällä pitäen.

Kotivoitosta tarjotaan kauttaaltaan varsin hyviä kertoimia, ja esimerkiksi Coolbetilta saa kotivoitosta peräti 2,40:n kertoimen.

Ottelu Hartwall Arenalla käynnistyy kello 18:30.