Jokerit – Dinamo Minsk: Kumpi jatkaa ja mitä pelataan!

Täytyy myöntää, että koko perjantain on aamusta alkaen ollut hiukan normaalista poikkeava olo. Perhosia vatsan pohjalla ja levottomasti pyörivät sukat jalassa. Syy tähän on selvä, sillä tänään polkaistaan kevään ensimmäiset pudotuspelit käyntiin, kun Jokerit aloittaa taistelun kohti Gagarin Cupia.

Vedonlyönnin puolella pudotuspelit ovat aina hyvin vaikea rasti. Joukkueiden tunnelataus on aivan toisissa sfääreissä, kuin runkosarjassa. Yleisö elää jokaisessa tilanteessa hurmiossa ja ottelut ratkeavat pieniin asioihin. Nyt kun lähdetään purkamaan pikaisesti tätä otteluparia mietitään mitkä asiat tekevät sen pienen eron näiden joukkueiden välille, joka lopulta kääntää ottelusarjan jommallekummalle.

Joukkueet kohtasivat kuluneella kaudella viisi kertaa, joista Jokerit voitti kolme. Kamppailut ovat olleet hyvin tasaisia ja lähtökohtaisesti myös tämä sarja tulee olemaan erittäin tasainen. Jokereiden kokonaisvaltainen pelaaminen erityisesti kotikaukalossa on kuitenkin vakuuttanut meikäläisen. Kun Helsinkiläisten duunariosasto pitää huolen, että Valko-Venäläisten ehdoton ykköspyssy Jonathan Cheechoo ei syty liian kovaan playoff-hurmokseen, hoitaa varmasti vahva hyökkäyspeli ja maalivahtiosasto sen viimeisen silauksen.

Katselin kohteita illan otteluun ja samoin myös kohteita koko sarjan osalta. Tiukat pelit kääntyvät tässä ottelusarjassa lopulta Jokereiden eduksi ja Jokerit jatkaa matkaansa kohti kirkkainta otteluvoitoin 4-1. Tämä kohde tarjoaa kerrointa 3,95 ja meikä painaa sen tuhdilla panoksella sisään. Tälle illalle pelataan Jokereiden kotivoittoa kertoimella 1,75.

Muistakaa seurata meikäläistä myös Twitterin puolella niin pysytte aina #pelipaikoilla!

@Kisaturisti